zondag 31 maart 2013

vrolijk pasen

Weken geleden bedacht ik dat het tijd was om een paastak te kopen. De versiering die ik ervoor gehaakt had hing gebundeld om een piramidelamp te wachten tot ik er één mee zou nemen. Ik had mijn zinnen gezet op een tak voor in een vaas.
Op de één of andere manier vergat ik toch steeds de paastak zodra ik in de buurt kwam van winkels waar ze deze verkochten.
Niet getreurd, vorige week kreeg ik een dikke tak van de buurvrouw. Echter wat ik ook probeerde, de vaas was het niet eens met het formaat en gewicht van de tak. De vaas weigerde te blijven staan.
Een paar dagen later, weer elke keer de paastak vergetend mee te nemen bij de supermarkt, kreeg ik zomaar een versierde paastak!
Alleen de foamstikkers van de orginele versiering zie je op de foto. De rest van de versieringen ligt om de vaas gedrappeerd want de tak was versierd terwijl hij hing.
Helemaal blij de haasjes en kuikens opgehangen in de tak en dit is het resultaat. Er was nog een groen kuikentje maar deze is vorige week verhuisd naar een ander adres.
Het patroon komt uit het boekje gelukspoppetjes haken van Annemarie arts.

Het wordt tijd voor een kunstpaastak.......

3 opmerkingen:

  1. Ik ken dat "achterophinken". Heb hier op het laatste moment ook nog wat takken in een vaas gezet met wat versiering maar die kunnen niet tippen aan de jouwe. Super mooi en ze zien er zo schattig uit! En hoewel ikzelf dit jaar geen paasgevoel heb - heeft met het weer te maken denk ik - toffe paasdagen gewenst

    BeantwoordenVerwijderen
  2. je had de zware tak ook op kunnen hangen.. en dan alles er aan gehangen! prettige pasen!!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk dat je mijn blog hebt gevonden... en zo kom ik ook weer bij jou !! Fijne 2e Paasdag. Groet van Sylvia

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...