dinsdag 9 juli 2013

vrolijke kikker om een wasknijper

Op 20 juni las ik op het blog Cute amigurumi een post waarin werd voorgesteld om samen wasknijperbeestjes te haken. Doe ik het of doe ik het niet. Ga ik aan een gezamenlijke opdracht meedoen? Jaaaaaa, eens moet de eerste keer zijn. Mijn wasknijper is een kikker geworden. Ik vind hem zelf best goed gelukt. Hier mag hij even op de tuintafel zitten om te poseren. Daarna is het ook weer klaar want kikkers horen niet op de tafel :)


 
Volgende keer misschien deelnemen aan de swap??
 
Weet jij leuke swaps, gezamenlijk haakprojecten of leuke give aways? Laat het mee weten dan kijk ik of ik er wat mee kan doen. Niet alleen om zelf eventueel mee te doen maar vooral om op het blog plaatsen. Zo kunnen jullie zien op welk blog dit soort dingen actueel zijn.
 
Voor nu, geniet van het mooie weer en tot gauw!

4 opmerkingen:

 1. Ohh wat een schatje. Ik ben op facebook lid van een groep dutch crochet swaps en daar kan je je opgeven voor allemaal verschillende swaps.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je me volgt, ik ga jouw dus ook volgen, zo gauw ik een weggever heb laat ik het je weten, we doen op face book ook lapjes ruilen, voor dekens, staat ook op mijn blog, mag je ook vermelden als je wilt

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke wasknijperkikker heb je gemaakt. Ik ga ook meedoen, maar heb nog geen idee wat ik zal maken. Die van jouw is in ieder geval super geslaagd.

  Groetjes, Margaret

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...