woensdag 17 april 2013

60 kaarten, ja hoor doe ik even......

Ik ben mijn blog begonnen met een aantal posts van kaarten die ik gemaakt heb. Dat was een opdracht voor 20 stuks. Vorige week kreeg ik een mail dat ze erg tevreden waren en of ik wel drie setjes van 20 wil maken. Ja hoor, doe ik "even". Dus terwijl zoonlief zich uitleeft bij de peuterspeelzaal zit ik in mijn hobbykamer lekker te knippen, plakken, embossen etc. en is de cricut weer geïnstalleerd :)

De eerste 10 zijn inmiddels af en hebben geposeerd voor de foto.4 opmerkingen:

 1. Wat mooi! En wat een werk, 60 stuks. Succes ermee hoor.
  Groetjes,
  Ciska & Nathaly

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat ontzettend leuk dat de kaartenhandel zo goed gaat! Dat zijn er nogal wat! Maar aan de foto's te zien gaat dat helemaal goed komen... succes!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaartjes zeg! Misschien is een baan als demonstratrice van Stampin' Up! wel wat voor jou. Kun je kaarten verkopen met Stampin' Up! producten en wie weet bouw je een netwerk op om workshops te gaan doen en mensen te inspireren en aan dezelfde verslaving te helpen, hahaha. Verdien je als thuismoeder ook nog wat. Net als ik!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi kaarten maak je Zelda, zoals Miranda Mols hierboven al schrijft kun je denk ik wel uit de voeten met de producten van Stampin Up.
  Zo is het in okt 2012 bij mij ook begonnen. Ik hoop je gauw eens te onmoeten, danwel via de telefoon danwel in het echt!
  Creatieve groeten van Monique Thiessens.

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...