donderdag 27 juni 2013

De aanhouder wint!

De kinderboerderij was geslaagd. Ik heb zelf geen dier gezien. Wel koek en thee. Kevin dartelde achter een andere moeder aan die mee was en vermaakte zich prima. Als zingend liep hij weer mee toen we weer terug gingen naar de fiets dus zijn ochtend was geslaagd.
 
Nu de kleine doerak op bed ligt kan ik weer verder met het vogelen op het blog. En zal ik jullie wat vertellen? Ik heb picassa ontdekt. Daar kan je ook randjes mee maken. Dus nu heb ik uiteindelijk op het blog een randje want dat is uiteindelijk gelukt maar ook via picasa. Nu kan die van het blog weer weg hahahaha. Deze handeling bewaar ik voor een andere dag want op de een of andere manier is het elke wat later dan gepland wanneer ik mijn posten schrijf. Maar ik zie aan de reacties wel dat er meer nachtbrakers zijn in blogland;)
 
De volgende uitdaging wordt dus randje van het blog zelf weer weg. Ik ben positief en denk dat dat een makkie is uhum en een leuke achtergrond vinden en kijken of ik die er achter krijg.
 
Zijn er eigenlijk meer onder jullie die zo met de layout aan het "knoeien" zijn? Of was het in het begin alles uitvogelen en daarna 100% tevreden en bloggen maar.
 
Verder zit ik te denken hoe ik meer volgers kan genereren. Wat doen jullie daarvoor. Natuurlijk superleuke dingen posten maar wat nog meer. Ik zie give aways voorbij komen. Alle tips zijn welkom. Reageren op posts is natuurlijk ook attend. Ik vindt het iig superleuk om reacties te ontvangen! Verder heb ik er over gedacht om de kaarten en haakdingen in twee aparte blogs te zetten aangezien het hele verschillende hobbies zijn maar misschien vinden jullie die diversiteit ook wel weer leuk. Ik kijk in ieder geval wel met interesse naar de foto's van tuinen die voorbij komen :)
 
Het kaartje van vandaag heb ik gemaakt met stickers van bo bunny.
 
 5 opmerkingen:

 1. Dag Zelda,


  Ik lees zonet op mijn blog dat je graag volger wordt maar dat de volgersknop blanco is. Een aantal weken geleden had ik hetzelfde probleem.

  Ik kopieer hieronder de post die ik toen schreef, hopelijk is het daarmee opgelost:
  "Met de hulp van uitstekende assistentie (waarvoor duizendmaal dank!!!) ontdekt dat het "followers gadget" niet meer te zien is voor wie in de laatste versie van internetexplorer werkt (de mijne is blijkbaar net geüpdatet).
  In dat geval maak je het gadget zichtbaar door in de menubalk bovenaan naast de URL het middelste teken aan te klikken. Op de foto hieronder is dat het blauwe vakje met de witte streep erdoor. Tweede van rechts naast het vergrootglas.
  Wie met andere browsers dan internetexplorer 9 werkt, ondervindt blijkbaar geen problemen."


  Groetjes,

  Brigitte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. meid.. gewoon 1 blog houden en lekker kletsen over van alles en nog wat!
  das gezellig om te lezen en we leren je beter kennen!
  doe ik toch ook?? de ene keer gaat het over handwerken, de andere keer over mijn tuin, dan weer over koken of een uitje!!!
  en ja een give away waar je volger voor moet zijn, daar krijg je altijd wel volgers op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt voor je reactie! Ik denk dat ik het idd maar op 1 blog houd en mij maar eens moet gaan buigen over een give away.

   Groetjes Zelda

   Verwijderen
 3. Wat bij mij vaak volgers opleverde, was zelf mensen gaan volgen.... Verder is het plaatsen van een gratis patroon, tutorial of techniek vaak succesvol. Wat ook bezoekers oplevert -en dus soms ook volgers, is zorgen dat je je stukjes labelt (veel trefwoorden gebruiken) en meedoen aan linkparty's zoals op annemarie's haakblog.
  Als ik jou was, zou ik lekker alles op 1 blog houden: ik vind het wel leuk wanneer ik en passant wat meer leer over een andere hobby!

  Groetjes,

  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ilse,

   Bedankt voor je reactie. Ik ga er zeker wat mee doen.

   Groetjes Zelda

   Verwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...