woensdag 26 juni 2013

Zo eenvoudig is het maken van een strikje nog niet.

Uitdagingen zijn goed. Je kan het tot een kunst verheven. Mijn uitdaging was dit keer een strikje. Hoe moest het ook alweer. Zo'n keurig strikje waar niks op aan te merken is. Pinterest, teveel strikken, ik zie door de bomen het bos niet meer. Youtube, jaaaa, daar komen we verder. Ik vind een filmpje van iemand, ik doe het keurig na, stap voor stap maar toch is die van mij veel minder mooi. HOE KAN DAT?????
 Ach, ze zegt dat ze een hele dag bezig is geweest filmpjes te kijken en te oefenen. Dan mag ik na een kwartier spelen met het lintje toch niet mopperen. Want een hele dag bezig met één strikje, daar heb ik het geduld niet voor.
Mijn andere uitdaging was dat ik bedacht had dat ik "ook" een wit kadertje om mijn foto's wil. Dit duurde langer dan een kwartiertje, zeg maar gerust een paar uren...
 
 resultaat: geen wit kadertje.
reden: komt door het sjabloon wat ik heb gekozen.
tijdsduur om dit te ontdekken: 3 uren!
 
Nu dus nog maar even zo want ik wil ook graag knoppen op mijn pagina en..... ach, teveel om op te noemen. Nu nog de tijd om het voor elkaar te krijgen. Morgen eerst naar de kinderboerderij, lekker vies worden en voor nu dit kaartje:
 
 
 
en nog hier een foto vanuit een andere hoek:
 
 
 
 

4 opmerkingen:

 1. Ik vind het toch een mooi strikje, erg schattig op die kaart!
  Succes met het verandere van je website, en veel plezier op de kinderboerderij!

  Liefs *TwinklezCreations

  BeantwoordenVerwijderen
 2. keurig strikje hoor! niks mis mee!
  enne.. ik heb dingen op mijn site hier staan.. waar ik dus absoluut niet meer van weet HOE ik het gedaan heb.. ik snap er geen bal van ! ben echt een digibeet!!

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...