woensdag 5 juni 2013

De eerste rij lossen en vasten in 1, wat een ontdekking!

Ken je dat? Je gaat lekker zitten met je haaknaald en je kersverse patroon. Enthousiast begin je met het gevraagde aantal lossen. Nu komt rij 2: sla 1 losse over en haak in elke losse een vaste. Oké, doen we..... tenminste, het eerste gemopper begint dan bij mij. Ik pruts er dan een eind op los om die haaknaald onder die twee lusjes te krijgen. Het wordt onregelmatig, tenminste dat vind ik, en hoe ik ook mijn best doe, het is het allemaal net niet. En dan moet je eigenlijk nog beginnen!

Nu zat ik laatst op pinterest en daar kwam ik DE pin tegen waar ik helemaal blij van werd. Ik heb hem vandaag geprobeerd en het gepruts van vasten in lossen is verleden tijd! Je haakt twee rijen in 1. Even lezen en kijken en daarna ging ik als een trein!

Weten hoe een rij lossen en een rij vasten in 1 keer haakt? Kijk dan hier

 
 6 opmerkingen:

 1. hé prutsemie :-), dat heb je toch maar mooi voor elkaar gekregen! De aanhouder wint, al dan niet met wat hulp van pinterest. Vind het hartje alleszins heel mooi en ga me er - ondanks mijn haakblock - ook eens aan wagen.
  groetjes
  inge

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Inge, Ik zag dat je alweer lekker bezig bent ;) ga zo door!!

   Verwijderen
 2. hahaha ik vind de tutorial veel te ingewikkeld hoor.. ik haak gewoon lossen met een iets grotere naald, zodat je geen moeite heb om in te steken bij de 1e toer!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. hahahaha, ik heb het ook uitgeprint en moest een paar keer heen en weer bladeren voordat ik de slag te pakken had maar nu ik het weet, wouw!

   Verwijderen
 3. Leuk blog ... en wat ik tot nu toe gezien heb maak je hele mooie dingen!!
  Toppie!!

  Groetjes, Silvia

  BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...